OPROEP – Wie heeft onze kat gezien

De mooie gele ogen waardoor onze Arthur zo herkenbaar is

Onze Arthur klimt af en toe over de schutting om vervolgens bij de voordeur te gaan zitten. Na een poosje gaat hij daar weer naar binnen. Dit rondje maakte hij wel 20 keer per dag. Op 13 augustus 2013 klimt hij over de schutting en zit daarna niet meer bij de voordeur. Na een zeer intensieve speurtocht in onze buurt blijkt dat niemand hem heeft gezien. Daarom sluiten wij de mogelijkheid niet uit dat iemand hem heeft meegenomen.

Onze Arthur in betere dagen

Onze Arthur

Wij hebben onze Arthur in huis opgenomen als zwerfkat. Hij zat bij een groene kliko groenteafval te eten. Via Amivedi is de eigenaar nooit gevonden. Arthur was verwaarloosd, hongerig en heel erg ziek. Zijn gebit was zo verrot dat de dierenarts alle tanden en kiezen heeft moeten verwijderen. Ondanks dat heeft hij een gezonde eetlust en hij meldt zich om de paar uur bij zijn voerbakje die dan gevuld wordt met zacht voer. Daarna gaat hij in zijn mandje een dutje doen.

Ondanks zijn tandeloze bekje is het een hele mooie kat. Hij is wit, en zijn ogen zijn felgeel. Als hij je aankijkt is hij een ongelooflijke schoonheid. Heeft iemand hem daarom meegenomen??

Wie een kat mooi vindt is echter nog niet de eigenaar.

Wij houden heel veel van hem en we willen hem heel graag terug. Weet u waar hij is, laat het dan alstublieft weten. Hij is heel herkenbaar door het tandeloze bekje en de prachtige gele ogen.

Weet u waar onze kat is dan kunt u ons bereiken via e-mail info@alledieren.com of telefonisch 06-16562532

Download hier de poster

 

 

Dit bericht is geplaatst in Alle dieren, Katten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.